Forum klasy 2 "B"
prawie robi wielką różnicę
36. Motor nie boi się prędkości (laski też)
54. Motor nie pyta gdzie idziesz i o której wrócisz (my też nie zawsze)
55. Motor wygląda dobrze nawet po jeździe w deszczu (my też !! w przeciwieństwie do was)
33. Motor jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach (dziewczyny też )
35. Gadanie motoru jest przyjemne dla ucha (nasze tez)
ALE TO TYLKO PRZYKłADY !!
Loczek napisał:
36. Motor nie boi się prędkości (laski też) ---> większej juz tak
54. Motor nie pyta gdzie idziesz i o której wrócisz (my też nie zawsze) --> nie zawsze ale często
55. Motor wygląda dobrze nawet po jeździe w deszczu (my też !! w przeciwieństwie do was) --> my po, prostu jesteśmy mokrzy a wy nie bo sie chowacie
33. Motor jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach (dziewczyny też ) ---> motor lepiej
35. Gadanie motoru jest przyjemne dla ucha (nasze tez) ---> najczęściej wasze nie
czester napisał:
Loczek napisał:
36. Motor nie boi się prędkości (laski też) ---> większej juz tak --> JA NIE !!
54. Motor nie pyta gdzie idziesz i o której wrócisz (my też nie zawsze) --> nie zawsze ale często --> mi sie to zdażyło tylko 2 razy
55. Motor wygląda dobrze nawet po jeździe w deszczu (my też !! w przeciwieństwie do was) --> my po, prostu jesteśmy mokrzy a wy nie bo sie chowacie --> ja sie nie chowamP ja nawet parasola nie nosze
33. Motor jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach (dziewczyny też ) ---> motor lepiej --> nie w każdym przypadku
35. Gadanie motoru jest przyjemne dla ucha (nasze tez) ---> najczęściej wasze nie --> czyli mamy sie do Ciebie nie odzywać ??
Loczek napisał:
czester napisał:
Loczek napisał:
36. Motor nie boi się prędkości (laski też) ---> większej juz tak --> JA NIE !!---> ale większość dziewczyn sie boi
54. Motor nie pyta gdzie idziesz i o której wrócisz (my też nie zawsze) --> nie zawsze ale często --> mi sie to zdażyło tylko 2 razy---> ale pytacie nie wiadomo po co
55. Motor wygląda dobrze nawet po jeździe w deszczu (my też !! w przeciwieństwie do was) --> my po, prostu jesteśmy mokrzy a wy nie bo sie chowacie --> ja sie nie chowamP ja nawet parasola nie nosze
---> ale motor wygląda po deszczu i tak lepiej
33. Motor jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach (dziewczyny też ) ---> motor lepiej --> nie w każdym przypadku---> w każdym
35. Gadanie motoru jest przyjemne dla ucha (nasze tez) ---> najczęściej wasze nie --> czyli mamy sie do Ciebie nie odzywać ??---> nie o to chodzi. dużo dziewczyn gada gupoty
czester napisał:
Loczek napisał:
czester napisał:
To jak się tak bawimy to zeby jak najwięcej kwadracików nazbierać
[/hide]
tak myslisz ??
[/hide]